۱۴۰۳/۱/۱۰
1400/11/05
انتصاب سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری

وبدا؛ با صدور حکمی از سوی سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرکرد، سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان چهارمحال و بختیاری منصوب شد.

به گزارش وبدا؛ در حکم دکتر ارسلان خالدی فر خطاب به دکتر علی احمدی دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه آمده است: خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش عطا فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده به عمل آید. در این راستا با عنایت به تعهد، تخصص و پشتکار جنابعالی به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان منصوب می شوید.
دکتر خالدی فر در ادامه به بیان مبنای برنامه‌ریزی اشاره کرد و گفت: تکریم هر چه بیشتر ارباب رجوع، کارکنان خدوم حوزه‌های مختلف دانشگاه، برنامه‌ریزی برای حل مسائل و مشکلات عمده در چارچوب سیاست ها و استراتژی های اعلام شده کشوری با در نظر گرفتن شرایط خاص استان به خصوص در راهکارهای پیشگیری از کرونا و تکمیل واکسیناسیون، برنامه‌ریزی برای ارائه آموزش های لازم به منظور حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه بر مبنای نیازها، تنظیم و تدوین برنامه‌های توسعه امکانات بهداشتی با همکاری مسئولین شبکه های بهداشتی درمانی شهرستان ها، پیش بینی و پیشنهاد منابع مورد نیاز و تنظیم بودجه عملیاتی بر اساس برنامه های استان از جمله مواردی است که باید مدنظر قرار گیرد.
وی اجرای فعالیت ها و پایش و کنترل و نظارت عملیات اجرایی و سنجش کیفیت خدمات و بازدیدهای منظم از واحدهای اجرایی، برنامه‌ریزی مناسب جهت افزایش میزان رضایتمندی پرسنل و توجه به مشکلات آنان، استفاده از شیوه‌های علمی برای اطلاع از وضعیت بیماری ها و اقدام به موقع هنگام بروز اپیدمی ها و حوادث پیش بینی شده ، گسترش سیاست عدم تمرکز در توسعه شبکه های بهداشتی و درمانی استان و ایجاد زمینه لازم برای خودگردان شدن واحدهای اجرایی و تعویض اختیار لازم به واحدهای اجرایی شهرستان، ایجاد روابط و هماهنگی‌های منطقه میان عملیات مختلف فنی در مرکز بهداشت استان به منظور تحقق استراتژی ادغام خدمات در تمام مراحل برنامه ریزی، اجرا نظارت و ارزشیابی، پشتیبانی تدارکاتی از واحدهای اجرایی و پیش‌بینی‌های به موقع برای تامین وسایل تجهیزات مواد و داروهای مورد نیاز و اهمیت توجه هر چه بیشتر به بهبود و ارتقای شاخص‌های بهداشتی را از دیگر وظایف معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت استان برشمرد.
در پایان این حکم آمده است: امید است با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیزی و عدالت محور با استفاده از نیروهای متخصص و انقلابی در جامعه در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشید.