۱۴۰۳/۲/۶
1400/11/10
افتتاح 12 پروژه حوزه بهداشت و درمان چهارمحال و بختیاری همزمان با ایام الله دهه فجر1400

وبدا؛ معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، از افتتاح 12 پروژه بهداشتی و درمانی استان همزمان با ایام الله دهه فجر1400 خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر علی ضامن صالحی فرد افزود: مرکز مرکز خدمات جامع سلامت شماره 2 بن،
مرکز خدمات جامع سلامت منارجان، ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان خانمیرزا، مرکز فوریت‌های 115 نقنه، اورژانس بین جاده ای گرم دره، پایگاه بهداشت پردنجان، اتاق عمل بیمارستان هاجر و راه اندازی کلینیک تخصصی شلمزار از جمله پروژه های افتتاحی همزمان با چهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی است.
وی تصریح کرد: همچنین ام آر آی بیمارستان ولیعصر بروجن، سی تی اسکن بیمارستان شهدای لردگان، رادیولوژی شلمزار و رادیولوژی سامان در این ایام مبارک راه اندازی می شود.
دکتر صالحی فرد، مجموعه اعتبار صرف شده برای پروژه های قابل افتتاح حوزه بهداشت و درمان در دهه فجر 1400 را بالغ بر 534 هزار میلیون ریال اعلام کرد.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در ادامه از کلنگ زنی چندین پروژه های در این ایام خبر داد و افزود: این پروژه ها شامل: پایگاه اورژانس 115 اردل، خانه بهداشت بارده، خانه بهداشت خیری یانچشمه، خانه بهداشت معموره و مرکز خدمات جامع سلامت مارکده می شود.
وی،کل اعتبار مورد نیاز جهت افتتاح پروژه های مذکور را، 150 هزار میلیون به ریال اعلام کرد.