۱۴۰۳/۱/۳۰
1400/11/11
ادغام دانشگاه های علوم پزشکی با دانشگاه های وزارت علوم خلاف قوانین بالادستی است

وبدا؛ ادغام دانشگاههای علوم پزشکی با دانشگاههای وزارت علوم خلاف قوانین بالادستی و به خصوص بند هشتم سیاستهای سلامت کشور ابلاغی مقام معظم رهبری حفظه الله است.
به گزارش وبدا به نقل از پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ در پاسخ به زمزمه های دوباره ادغام دانشگاه های علوم پزشکی و غیرعلوم پزشکی آمده است، نظام آموزش پزشکی کشور بارها از سوی مراجع بین المللی به دلیل ادغام آموزش و خدمات در یک وزارتخانه، مورد تقدیر قرار گرفته است.
در ادامه با بیان اینکه، برگشت به عقب، هزینه های زیادی دارد آمده است، امروز زمزمه های ادغام دانشگاه های علوم پزشکی و غیرعلوم پزشکی از سوی یکی از وکلای مردم در قوه مقننه مطرح شد در حالیکه در یکی دو ماه گذشته روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در نامه ای سرگشاده به رییس جمهور درخصوص ادغام دانشگاههای علوم پزشکی با دانشگاههای تحت پوشش وزارت علوم به پدید آمدن موجی از نگرانی در بین اساتید، دانشجویان و مدیران نظام سلامت کشور اشاره و تاکید کردند که برگشت به عقب، هزینه های زیادی دارد.
گفتنی است، متن کامل این نامه در لینک، http://behdasht.gov.ir/Xij7 قابل دسترسی است.