۱۴۰۳/۲/۷
1400/11/12
رابط دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با نظام پزشکی استان منصوب شد

وبدا؛ با ابلاغ حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری دکتر مرتضی دهقان عضو هیات علمی دانشگاه به بعنوان رابط این مجموعه با سازمان نظام پزشکی استان معرفی شد.
به گزارش وبدا؛ در متن این حکم انتصاب خطاب به دکتر دهقان آمده است، خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده بعمل آید در این راستا با عنایت به تعهد، تخصص و پشتکارجنابعالی، به موجب این ابلاغ بعنوان رابط دانشگاه با سازمان نظام پزشکی استان معرفی می گردید.
در ادامه نیز ابراز امیدواری شده است، دکتر دهقان با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشد.