۱۴۰۳/۲/۲۹
1400/11/18
آئین افتتاح پایگاه اورژانس 115 زنده یاد حاج شاهین فرهادی همزمان با ششمین روز از دهه مبارک فجر برگزار شد

وبدا؛ رئیس اورژانس پیش بیمارستانی چهارمحال و بختیاری و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ، از برگزاری آئین افتتاح پایگاه اورژانس 115 زنده یاد حاج شاهین فرهادی در هفدهمین رو زاز بهمن ماه 1400 خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر محمد حیدری افزود: این پایگاه در مساحت 500 متر مربع و زیر بنای 200 متر مربع با صرف اعتباری بالغ بر 80 میلیارد ریال افتتاح شد.
وی تصریح کرد: این آئین با حضور خانواده خیر مرحوم فرهادی تکنسین فقید اورژانس 115، حسین میرزایی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، معاون توسعه و جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی، فرماندار بروجن و جمعی از مسئولین شهرستان بروجن ، اعضای شورای اسلامی و برخی از اهالی شریف شهر نقنه در ششمین روز از ایام الله دهه فجر برگزار شد.
به گفته وی، پایگاه اورژانس 115 زنده یاد حاج شاهین فرهادی، پنجاه و پنجمین پایگاه اورژانس استان می باشد که با افتتاح آن، تعداد پایگاههای اورژانس شهرستان بروجن به 10 پایگاه رسید.