مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۱۱/۵
1400/11/27
برای عبور از پیک ششم بیماری کرونا بیش از پیش نیازمند حمایت صدا و سیما هستیم

وبدا؛ سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری در جلسه هم اندیشی با مدیر کل محترم، معاونین و عوامل تولید و پخش برنامه های صدا و سیمای مرکز صدا و سیمای استان گفت: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی استان بیش از پیش نیازمند همراهی و همکاری صدا و سیما برای عبور از پیک ششم بیماری کرونا می باشد .
به گزارش وبدا؛ دکتر ارسلان خالدی فر افزود: صدا و سیمای مرکز استان همواره همراهی و همکاری خوبی با دانشگاه علوم پزشکی داشته و در مدت شیوع بیماری کرونا این همکاری منسجم تر و در راستای آموزش، آگاهی بخشی و پیشگیری از گسترش بیماری ادامه پیدا کرده است.
وی تصریح کرد: با توجه به اعتماد مردم به صدا و سیما امید است، با بهره گیری از ظرفیت بوجود آمده و تعامل هر چه بیشتر این دو مجموعه، شاهد فرهنگ سازی و اقناع سازی عمومی بویژه در بحث واکسیناسیون کووید 19 و کاهش چشم گیر موارد ابتلا، بستری و فوت های ناشی از کرونا در استان باشیم .
دکتر خالدی فر گفت: باید با کمک یکدیگر،‌درصد واکسیناسیون را تا حد قابل قبول (بالای 75، 85) بالا ببریم تا شاهد تاثیر بسزای امر واکسیناسیون در کنترل بیماری کرونا باشیم.
وی یادآور شد، تقویت و استمرار هر چه بیشتر همکاریهای دو مجموعه می تواند در نهایت منجربه تقویت سلامت مردم و بهبود شاخص های این حوزه شود .
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، معضل کنونی در شهر شهرکرد را آمار پایین واکسیناسیون عنوان کرد و افزود: بایستی با روش های هنری، تبلیغاتی، استفاده از ظرفیت متخصصین و کارشناسان در برنامه های تولید صدا و سیما این مرکز، مردم را به تکمیل واکسیناسیون کرونا ترغیب و تشویق نمود .
وی اضافه کرد: سویه جدید کرونا بیشتر اطفال را درگیر می کند و حدود 20 درصد از بیماران بستری در بیمارستان های کشور و حدود 10 درصد از بیماران بستری در استان را این گروه سنی به خود اختصاص می دهند .
دکتر خالدی فر با بیان اینکه، حتی فوت یک کودک مبتلا به کرونا در کشور ناگوار و غم دست دادن آن برای خانواده وی غیر قابل تحمل و فراموش نشدنی است، لذا وظیفه ما کمک برای حفظ حیات مردم و نجات جان بیماران است گفت: کادر بهداشتی و درمانی در خط اول جبهه مقابله با کرونا در خانه های بهداشت، پایگاه های بهداشتی و مراکز درمانی هستند که ضمن انعکاس تلاش های بی وقفه این عزیزان باید با همراه کردن مردم برای رعایت پروتکل های بهداشتی با کاهش بار بیماری به این قشر کمک کرد .
دکتر خالدی فر افزود: خبرنگاران، گزارشگران، مجریان، عوامل تولید و پخش برنامه های صدا و سیما و بویژه مدیریت این مجموعه در مدت شیوع بیماری کرونا دوشادوش مسئولین، کارکنان دانشگاه و کادر درمان استان در امر آموزش و اطلاع رسانی برای پیشگیری از بیماری و گسترش کرونا همکاری نمودند.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان از فکر و ایده های جدید برای تاثیر گذاری هر چه بیشتر تولیدات رسانه ای برای ترغیب و تشویق مردم به واکسیناسیون کووید 19 و نحوه آموزش و اطلاع رسانی در این زمینه استقبال می نماید .
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اظهار داشت: از مولفه های مهم در امر تامین سلامت جامعه، توجه به پیشگیری و مقدم دانستن آن بر درمان و ارتقاء سطح بهداشت است که آگاهی بخشی و آموزش و اطلاع رسانی لازمه تحقق این امر می باشد و با توجه به اعتماد خوب مردم به صدا و سیما این مجموعه نقش بسزایی در این امر ایفا می نماید و همکاری مطلوبی با دانشگاه علوم پزشکی استان دارد .
تعداد بازدید:
278
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal