۱۴۰۳/۲/۷
1400/12/14
یکی دیگر از روزهای پر کار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در چهاردهمین روز از اسفندماه 1400 رقم خورد

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه، یکی دیگر از روزهای پر کار سرپرست این دانشگاه در چهاردهمین روز از اسفندماه 1400 رقم خورد  گفت: دکتر ارسلان خالدی فر در ساعات ابتدایی روز شنبه مورخ 14 اسفندماه 1400 با شرکت در یکصد و نهمین نشست ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا بصورت ویدئو کنفرانس با حضور ریاست جمهوری، وزیر بهداشت، مسئولان کشوری، استانداران و روسای دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور و استاندار چهارمحال و بختیاری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار،  معاون غذا و دارو و سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه و رییس مرکز بهداشت استان و جمعی از مدیران به بررسی سیر نزولی بیماران کرونایی در بخش‌های سرپایی، بستری و مرگ و میر، اعلام رنگ بندی استان‌ها براثر کرونا، اتخاذ تمهیدات لازم درخصوص ایام منتهی به نوروز، تمرکز بر واکسیناسیون و تاثیر آن در کنترل بیماری پرداختند.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: شرکت در شصتمین نشست ستاد استانی مقابله با کرونا به ریاست معاون‌ سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری و با حضور معاونین توسعه و بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد و جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان با محوریت؛ تشریح آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا، اعلام رنگ بندی جدید شهرستان های استان، وضعیت بیماران و مراکز درمانی استان و روند واکسیناسیون علیه کووید19، تاکید بر ثبت‌نام واکسیناسیون اصناف در سامانه «ایران من» از دیگر برنامه های ساعات ابتدایی شروع فعالیت کاری دکتر خالدی فر در این روز بود.
وی در ادامه در نشست با دکتر حیدری معاون امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری، جذب ساختمان فنی و حرفه‌ای جنب مجتمع آموزشی رحمتیه دانشگاه را پیگیری نمود.
دکتر خالدی فر، نشست تبادل نظر با رییس و جمعی از اعضای سازمان نظام پزشکی استان چهارمحال و بختیاری پیرامون؛ بررسی مسائل تعرفه‌ای و کمیسیون تعزیرات دانشگاه، نشست مشترک با معاون بهداشتی دانشگاه، فرماندار محترم شهرستان و رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردل بمنظور ؛ بررسی مسائل و مشکلات بخش بهداشت شهرستان اردل ، نشست هم اندیشی با حضور معاون توسعه و مدیر مالی دانشگاه و ریاست شعب بانک رفاه استان وجمعی مدیران این بانک‌ بمنظور ؛ تعامل هرچه بیشتر در راستای اعطای تسهیلات ویژه به مدافعان سلامت و کارکنان دانشگاه از دیگر برنامه های سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در چهاردهمین روز از اسفندماه جاری می باشد.
️وی تصریح کرد: همچنین دکتر خالدی فر در چهارمین جلسه کمیته فنی و ستاد هماهنگی برنامه پزشک خانواده روستایی ، عشایری و شهرهای با جمعیت زیر20  هزار نفر استان* با حضور معاونین توسعه و بهداشت ، مدیر کل بیمه سلامت استان و جمعی از مدیران و کارشناسان مربوطه شرکت و ضمن بررسی صورتجلسه قبل به بررسی مشکلات مربوط به اجرای برنامه پزشک خانواده روستایی پرداختند.