۱۴۰۳/۲/۵
1400/12/24
فراخوان طرح های تحقیقاتی با موضوع حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
وبدا؛ سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از اعلام فراخوان طرح های تحقیقاتی با موضوع حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر اسفندیار حیدریان با اعلام این خبر افزود: با عنایت به سیاست های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و پیرو ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت؛ این معاونت درنظر دارد طرح های تحقیقاتی مرتبط با موضوع "صیانت از جمعیت و جوانی جمعیت" را بصورت ویژه و خارج از نوبت مورد حمایت مادی و معنوی قرار دهد.
وی مهلت ارسال پروپوزال های تحقیقاتی را 31 اردیبهشت 1401 اعلام کرد و متذکر شد، برنامه ی صیانت از جمعیت مشتمل بر 14 راهبرد می باشد و راهبردهای تسهیل ازدواج کارکنان – دانشجویان، ارایه خدمات حمایتی به مادران باردار و کودکان و پیشگیری از ناباروری و سقط به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شده است.
دکتر حیدریان اضافه کرد: محققین گرامی جهت اطلاع از قوانین و دستورالعمل های مرتبط مستندات پیوست نامه را مطالعه نمایند.