۱۴۰۳/۲/۶
1400/12/25
رونمایی از تجهیزات پزشکی اهدایی از سوی بانک قرض الحسنه بانک مهر ایران به دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد

وبدا،‌در آیینی با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری، معاون درمان، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت، مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان و مدیر بازرسی دانشگاه از تجهیزات پزشکی اهدایی از سوی بانک قرض الحسنه بانک مهر ایران به دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد رونمایی شد.
به گزارش وبدا، دکتر ارسلان خالدی فر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در این آیین اظهار داشت: به همت بانک قرض الحسنه مهر ایران به منظور کمک در امر پیشگیری، مقابله و درمان بیماری کووید19 در سال جاری 388 عدد ملزومات پزشکی به ارزش 9 میلیارد و 170 میلیون ریال به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان چهارمحال و بختیاری اهدا کرد.
وی افزود: این اقدام طی دو مرحله در اردیبهشت و اسفندماه 1400 صورت پذیرفت.
دکتر خالدی فر ادامه داد:‌ در مرحله اول 20 عدد کپسول اکسیژن،‌ 20 عدد دستگاه ضدعفونی کننده یووی،‌ 97 عدد تب سنج لیزری، 97 عدد دستگاه پالس اکسی متر مجموعا 234 عدد به ارزش 4 میلیارد و 500 میلیون ریال به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اهدا شد.
وی خاطرنشان کرد: مرحله دوم نیز در بیست و پنجمین روز از اسفندماه 1400، شامل 15 عدد دستگاه بارکد خوان، 66 عدد دستگاه پالس اکسی متر، 58 عدد دستگاه ترمومتر حرفه‌ای، 11 عدد دستگاه اکسیژن ساز و 4 عدد ترالی اورژانس مجموعا 154 عدد به ارزش چهار میلیارد و 670 میلیون ریال اهدا گردید.