۱۴۰۳/۱/۳۱
1400/12/25
سرپرست مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد منصوب شد

وبدا؛ با ابلاغ حکمی از سوی سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، دکتر زهرا لری گوئینی به سمت سرپرست مرکز تحقیقات گیاهان داوریی این دانشگاه منصوب شد.
به گزارش وبدا؛ در متن این حکم انتصاب خطاب به دکتر لری گوئینی آمده است؛ خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده بعمل آید در این راستا با عنایت به تعهد، تخصص و پشتکارجنابعالی، به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی و علاوه بر وظایف محوله به سمت سرپرست مرکز تحقیقات گیاهان داروئی منصوب می شوید.
در ادامه، نظارت و سرپرستی بر کلیه امورات علمی و اجرایی مرکز تحقیقات گیاهان داروئی دانشگاه، برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت جهت ایجاد مرجعیت علمی در حیطه تحقیقات و فناوری گیاهان داروئی در سطح استانی، ملی و بین المللی، تعیین نیاز های پژوهشی بر مبنای آموزه های ترجمان دانش و پاسخگوئی اجتماعی در حیطه گیاهان داروئی در سطح استانی، ملی و منطقه ای در هماهنگی با پژوهشکده علوم پایه سلامت جهت برنامه ریزی و سیاستگذاری مناسب برای دستیابی به اهداف مورد نظر و توسعه دانش و به کارگیری آخرین یافته های علمی در زمینه گیاهان داروئی جهت مبنا قرار گرفتن در برنامه ریزی ها به سرپرست مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه یادآوری شده است.
ارتقای کمی و کیفی پژوهش های مرتبط با گیاهان داروئی، تلاش و همراهی در جهت دستیابی به نقشه جامع علمی کشور و تولید ثروت ملی بر اساس برنامه و سیاست های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، بستر سازی مناسب به منظور ایجاد و توسعه فناوری های مبتنی بر پژوهش و توسعه گیاهان داروئی، برنامه ریزی جهت گسترش همکاری بین اعضای هیئت علمی علوم پایه و متخصصین بالینی در جهت اجرای طرح های تحقیاتی مرتبط با حوزه گیاهان داروئی، پیشنهاد، برنامه ریزی و اقدام به منظور اجرائی نمودن نتایج حاصل از تحقیقات مرتبط با گیاهان داروئی و انجام اقدامات لازم در زمینه ترجمان دانش و کاربردی نمودن نتایج تحقیقات از دیگر نکاتی است که جهت مبنا قرار گرفتن در برنامه ریزی ها به دکتر لری گوئینی یادآوری شده است.
همچنین از وی خواسته شده است، ضمن برنامه ریزی در جهت همکاری با شبکه های تحقیقاتی و مراکز علمی و تحقیقاتی داخلی و بین المللی جهت اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک (چند مرکزی) در حوزه گیاهان داروئی، نسبت به تهیه برنامه عملیاتی سالیانه مرکز تحقیقات گیاهان داروئی و تهیه آمار و ارائه گزارش عملیاتی سالیانه یا گزارش های درخواستی اقدام نماید.
در پایان نیز اظهار امیدواری شده است، دکتر لری گوئینی با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور با استفاده از نیروهای متخصص و انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشد.