۱۴۰۳/۲/۷
1400/12/25
تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان و میلاد حضرت قائم (عج)

وبدا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری فرا رسیدن نیمه شعبان و ولادت حضرت قائم (عج)، دوازدهمین امام شیعیان و درخشان ترین ستاره هدایت و ولایت، منجی عالم بشریت را به تمامی شیعیان جهان بویژه هم استانیان و جامعه دانشگاهی و پزشکی چهارمحال و بختیاری تبریک گفت.
به گزارش وبدا؛ دکتر خالدی فر افزود: خداوند را شاکر هستیم از اینکه در آستانه سال نو، بهار طبیعت و میلاد فرخنده آن امام همامی که برقرارکننده عدل و داد در جهان بشری خواهد بود و تمامی مظلومان و ستمدیدگان و مسلمانان و دینداران جهان در انتظار ظهورش هستند و برای آمدنش دعا می کنند توفیق خدمت در عرصه سلامت در استانی با مردمانی نجیب و غیور و ولایتمدار را نصیب ما نموده است.
وی تصریح کرد: امید است به برکت این ایام مبارک و در سایه الطاف الهی و توجهات ویژه حضرت ولیعصر(عج الله تعالی فرجه الشریف) با ریشه کنی ویروس منحوس کرونا شاهد بازگشت آرامش به جامعه و رفع خستگی از تن و جان همه مدافعان سلامت و تقدیر شایسته از زحمات ارزنده تمامی این عزیزان باشیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان همچنین با اشاره به خستگی کادر درمان از دو سال تلاش بی وقفه برای مقابله با بیماری کرونا و درمان بیماران، از مردم شریف استان خواست در کنار پرداختن به آئین و سنت های دیرینه در این ایام مبارک و در آستانه سال نو، رعایت پروتکل های بهداشتی را در راس امور قرار داده تا شاهد شروع موج جدید این بیماری و تلخ شدن شیرینی اعیاد شعبانیه و نوروز نباشیم.
دکتر خالدی فر در پایان مجدداً، فرارسیدن خجسته میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت، ستاره سپهر ولایت، عدل گستر گیتی، امام المبین، حجت الله علی العالمین حضرت حجت بن الحسن العسکری را به مردم متدین ولایت مدار استان و همه منتظران آن حضرت تبریک گفت و از خداوند متعال، تعجیل در فرج مبارک آن حضرت، عزت و اقتدار روز افزون نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و صحت و سلامتی برای مجموعه بهداشت و درمان استان و تک تک کارکنان مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد را مسئلت نمود.