۱۴۰۳/۱/۳۱
1401/01/01
مسئول هماهنگی اقتصادی و مشارکت‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد منصوب شد
وبدا؛ با ابلاغ حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، دکتر ابوالفتح شیرمردی با حفظ پست سازمانی به عنوان مسئول هماهنگی اقتصادی و مشارکت های مردمی دانشگاه منصوب شد.
به گزارش وبدا؛ در متن این حکم انتصاب خطاب به دکتر شیرمردی آمده است، با عنایت به تعهد، علاقه مندی و پشتکار جنابعالی به سمت مسئول هماهنگی اقتصادی و مشارکت‌های مردمی دانشگاه منصوب می شوید.
مشارکت در تدوین سیاست‌ها، راهبردها و برنامه‌های مبتنی همکاری بر شواهد در حیطه های مشارکت اقتصادی بخش دولتی و خصوصی در حوزه سلامت، برنامه‌ریزی و تدوین سازوکارهای اجرایی برای ارتقاء دانش و فرهنگ خصوصی سازی امور مرتبط با حوزه سلامت، برنامه‌ریزی جهت توانمندسازی بخش خصوصی و تعاونی برای مشارکت های اقتصادی و مردمی در حوزه سلامت، برنامه‌ریزی به منظور حمایت از سرمایه‌گذاری اقتصادی داخلی و خارجی بخش غیردولتی با رویکرد توسعه گرا و عدالت محور از عرصه های خدمات سلامت، برنامه ریزی در جهت استفاده از منابع و تاثیرات موسسات اقتصادی برای انجام پروژه های مشارکت دانشگاه و بخش خصوصی در حوزه سلامت ، برنامه‌ریزی به منظور جلب مشارکت اقتصادی بخش غیر دولتی جهت سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت،  مشارکت در طراحی و ایجاد ساختارهای اقتصادی در حوزه سلامت، ایجاد ساز و کارهای مناسب و اتخاذ تصمیم در خصوص نحوه سیاستگذاری های اقتصادی در حوزه‌های مختلف دانشگاه  و مراکز تابعه، طراحی و اجرای مدل بومی جلب مشارکت‌های مردمی سازمان های مردم نهاد در خیریه ها در حوزه سلامت، ارتباط با فرهیختگان و اصحاب فرهنگ و هنر برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های آنها جهت تقویت بخش سلامت، حمایت‌های قانونی و اجرایی از فعالیت‌های خیرین بخش غیردولتی در حوزه سلامت ، تعامل، هماهنگی و همکاری با دستگاه‌های دولتی و نهادهای عمومی به منظور بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها در توسعه مشارکت های مردمی، شرکت در جلسات مرتبط با اقتصاد مقاومتی از نکاتی است که جهت مبنا قرار گرفتن در برنامه ریزی ها به دکتر شیرمردی  در متن این حکم انتصاب یادآوری شده است.
در پایان نیز اظهار امیدواری شده است، دکتر شیر مردی با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور با استفاده از نیروهای متخصص و انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشد‌.