۱۴۰۳/۲/۱۹
1401/01/05
مراکز بهداشتی و درمانی استان در چهارمین روز از نوروز 1401 هم میزبان مسئولین شدند

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: مراکز بهداشتی و درمانی استان در چهارمین روز از نوروز 1401 نیز در قالب طرح_سلامت_نوروزی، میزبان مسئولین استانی و دانشگاهی شدند.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: دکتر صالحی فرد معاون توسعه دانشگاه، دکتر حیدری رئیس اورژانس استان و مدیر حوادث دانشگاه و مهندس ایمانی مدیر مالی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد از پایگاه اورژانس بین جاده ای  طاقانک بازدید و ضمن عرض تبریک نوروز 1401 و عرض خداقوت ، میزان آمادگی پرسنل در ارائه خدمات به  مسافران نوروزی را ارزیابی نمودند.
وی تصریح کرد: همچنین دکتر صالحی فرد و همراهان وی از بیمارستان روانپزشکی سینا جونقان بازدید نمودند.
وی در ادامه به حضور دکتر احمدی سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد و رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری، معاون عمرانی استاندار، فرماندار شهرکرد، سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد و جمعی از مدیران استانی در آیین معنوی زیارت گلزار مطهر شهدای طاقانک و شهدای گمنام اشاره داشت و افزود: نشست هماهنگی رفع مشکلات طاقانک نیز در شهرداری این شهر برگزار شد.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: بازدید سرزده دکتر صالحی فرد ، دکتر حیدری رئیس اورژانس و مدیر حوادث استان و مهندس ایمانی مدیر مالی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی شهر سورشجان از دیگر برنامه های چهارمین روز از نوروز 1401 مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بود.