۱۴۰۳/۱/۱۰
1401/01/22
کشف و معدوم سازی بیش از 10 تن مواد غذایی فاسد در طرح سلامت نوروزی 1401

وبدا؛ دبیر طرح سلامت نوروزی 1401 و رئیس اورژانس پیش بیمارستانی چهارمحال و بختیاری از کشف و معدوم سازی 10 هزار و 42 و کیلوگرم مواد غذایی فاسد در قالب این طرح خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر محمد حیدری در جلسه شورای مدیران دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: همچنین طی این مدت 584 مرکز اقامتی شامل هتل، مهمانسرا و مهمانپذیر و ... بازرسی شد و از این تعداد 11 مرکز به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی تعداد کل جایگاه های سوخت و پایانه های مسافربری درون و برون شهری بازرسی شده را به ترتیب 710 و 225 مورد اعلام و افزود: 60 جایگاه سوخت متخلف به مراجع قضایی معرفی و یک جایگاه پلمپ شد.
وی در ادامه تعداد کل مراکز تهیه و وتوزیع و عرضه و فروش مواد غذایی بازرسی شده را 11هزار و 81 باب اعلام و از معرفی 340 مرکز متخلف به مراجع قضایی و پلمپ هشت مرکز خبر داد.
رئیس مرکز پیش بیمارستانی 115 استان گفت: در مدت اجرای طرح سلامت نوروزی 1401 دو هزار و 906 امکنه عمومی بازرسی ، 52 امکنه به مراجع قضایی معرفی و یک مرکز پلمپ شد.
وی تعداد کل سامانه های آبرسانی بازرسی و تعداد کل موارد بازرسی شده را به ترتیب 955 و 16 هزار و 462 مورد اعلام نمود و در ادامه از معرفی 420 مرکز به مراجع قضایی و پلمپ 12 مرکز خبر داد.
دکتر حیدری گفت: در مدت اجرای برنامه سلامت نوروزی 1401، در مجموع 934 مورد بازرسی مشترک با سایر دستگاه ها و اتاق اصناف در استان انجام شد.
گفتنی است، جلسه شورای مدیران دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در بیستمین روز از فروردین ماه 1401 در سالن اجتماعات شهید سردار حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.