۱۴۰۳/۲/۷
1401/01/28
سرپرست معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد منصوب شد

وبدا؛ با ابلاغ حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری دکتر حشمت اله داودپور با حفظ پست سازمانی به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه منصوب شد.
به گزارش وبدا؛ در متن حکم انتصاب دکتر داودپور آمده است، خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده بعمل آید در این راستا با عنایت به مراتب تعهد، دانش وتوانایی جنابعالی، با حفظ پست سازمانی به موجب این ابلاغ ، به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه منصوب می شوید.
در ادامه از وی خواسته شده است، ضمن تلاش در جهت انطباق امور فرهنگی دانشگاه با قوانین بالادستی، سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و بالاخص آنچه در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ایران بیان فرموده اند، اهتمام ویژه در جهت برون رفت دانشگاه از فضای یاس و دلمردگی با ایجاد کرسی های آزاد اندیشی که بارها مورد انتظار مقام معظم رهبری نیز بوده است و ایجاد جو امید و نشاط با استفاده از راهکارهای معقول و منطبق با موازین شرعی و قانونی، افزایش هماهنگی های بین بخشی در حوزه دانشجویی و فرهنگی با دوایر داخل و خارج دانشگاه (اساتید، نهاد نمایندگی ولی فقیه و ....)، نسبت به حل مشکل دانشجویان عزیز ایثارگر، فرزندان معزز شهداء اهتمام ویژه داشته باشد.
تلاش جهت بهبود استانداردهای خوابگاهها، تکریم هرچه بیشتر اعضای محترم هیات علمی ،دانشجویان و پرسنل خدوم آن حوزه، زمینه سازی جهت مشارکت ،همراهی و همدلی دانشجویان در جهت ارتقاء دانشگاه
8-فراگیر نمودن فعالیت های ورزشی در بین دانشجویان جهت ارتقاء سلامت جامعه نخبگان آینده کشور، کمک به تقویت بنیه علمی دانشجویان و برنامه ریزی در این زمینه مبنی بر انجام تحقیقات دانش بنیان با هماهنگی معاونت آموزشی و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، تشکیل سریع کمیته های بین بخشی جهت جذب نخبگان و بررسی راهکارهای فرهنگی و اقتصادی آن و تلاش در جهت اجتماعی کردن و جامعه محور نمودن تمامی فعالیت های دانشگاه در کلیه رشته ها از دیگر نکاتی است که جهت مبنا قرار گرفتن در برنامه ریزی ها به دکتر داودپور یادآوری شده است.
همچنین از سرپرست معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه خواسته شده است، نسبت به تدوین برنامه های زمان بندی با اولویت گروه های آسیب پذیر در جهت رفع مشکلات رفاهی و معیشتی دانشجویان، دستیاران و حتی اعضاء هیئت علمی اقدام و جهت توسعه فضاهای خوابگاهی، ورزشی، فرهنگی و تفریحی دانشگاه تلاش نماید.
در ادامه ضمن اشاره به استفاده از منابع عمومی، بر درخواست مساعدت ارزشمند خیرین بزرگوار با دعوت و برگزاری جلسات توجیهی با ایشان تاکید شده است.
در پایان نیز اظهار امیدواری شده است، دکتر داودپور، با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور با استفاده از نیروهای متخصص و انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشد.