۱۴۰۳/۲/۱
1401/02/18
تقدیر سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت از مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

وبدا؛ سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تقدیر کرد.
به گزارش وبدا؛ مهندس محمد هاشمی در متن این لوح سپاس خطاب به سید علی درخشان با بیان اینکه، فضای مجازی در سال‌های اخیر نقش موثری در آگاهی بخشی و اطلاع رسانی مردم ایفا کرده است و به واسطه اقبال عمومی به فضای مجازی و اهتمام فعالان این حوزه به انتشار صحیح اخبار در بستر مجازی بی‌شک تاثیرات مثبتی در آگاهی بخشی ذینفعان خواهد داشت آورده است، بدین وسیله از فعالیت های ارزشمند و موثر شما برای انتشار صحیح اخبار حوزه سلامت و تلاش‌های تولید محتوای سالم در بستر مجازی تقدیر و تشکر می نمایم.
در ادامه نیز مهندس هاشمی برای مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از خداوند متعال سلامتی و توفیق روز افزون مسئلت نموده است.