۱۴۰۳/۲/۹
1401/02/22
همزمان با هفته سلامت، از فعالان، مروجین و حامیان سلامت استان چهارمحال و بختیاری تجلیل شد

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: همزمان با پنجمین روز از هفته سلامت1401، از از فعالان، مروجین و حامیان سلامت استان چهارمحال و بختیاری تجلیل بعمل آمد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: این آئین در بیست و یکمین روز از اردیبهشت ماه 1401 با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان، جمعی از معاونین و مدیران و روسای مراکز بهداشتی و درمانی و دستگاه های اجرایی استان در سالن همایش های ابن سینای مجتمع رحمتیه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد.
وی تصریح کرد: از سوی فرمانداری شهرستان کیار محمد علی یاری، و از سوی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای و سازمان بهزیستی استان نیز به ترتیب هادی رفیعی طاقانکی و بتول حیدری بعنوان فعالان سلامت معرفی شدند.
وی تصریح کرد: از دادگستری استان رامین قانی ، از فرمانداری سامان مریم مولوی ، از اداره کل بیمه سلامت استان محمد رئیسی و از اداره آب و فاضلاب استان سید محمد کاظمی بعنوان فعالان سلامت معرفغی شدند.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: اسامی نجمه سادات حیات غیبی و علی قنبری به ترتیب از سوی فرمانداری های بروجن و خانمیرزا و سعادت الله عباسی بیرگانی از امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و دهقان شهرانی از سوی جهاد کشاورزی برای معرفی بعنوان فعال عرصه سلامت 1401 اعلام شد.
درخشان افزود: از سوی جمعیت هلال احمر استان کوروش اسماعیلی، معاونت توسعه مدیریت و منابع و برنامه ریزی دانشگاه حجت الله فرضیان، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات بهنام امانی، صدا و سیمای مرکز استان علی حسین زاده، اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث حامد پناه پوری، شهرداری شهرکرد محمدرضا محمدیان و فرماندهی انتظامی استان جناب سروان مجتبی پورشاه محمدی بعنوان فعالین عرصه سلامت معرفی شدند.
وی گفت: فاطمه عزیزی نژاد از فرمانداری فارسان، مژده یداللهی از سازمان تامین اجتماعی استان، دکتر سید جلیل حسینی از معاونت درمان دانشگاه، دکتر شهرام مشهدی زاده از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، پوریا قنبریان از فرمانداری بن، فاطمه بنی شریف از معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و مرتضی مرادی از فرماندهی سپاه قمر بنی هاشم (ع) از دیگر معرفی شدگان بعنوان فعالین سلامت 1401 هستند.
وی گفت: همچنین در این آئین از بهنام اسماعیلی از اداره کل آموزش و پرورش استان، محمد باقری از سازمان تعزیرات حکومتی ، مهران محمدیان از معاونت غذا و دارو، فاطمه برادران از معاونت فرهنگی و دانشجویی، رهام شوقی ازسمن‌ها، مجید امینی سازمان بسیج جامعه پزشکی، محمد کریمی از مدیریت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان بعنوان فعالان عرصه سلامت تجلیل بعمل آمد.