۱۴۰۳/۲/۶
1401/02/22
چهل و نهمین دوره آزمون دستیاری تخصصی با حضور 139 داوطلب در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد

وبدا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: در مجموع 164 داوطلب برای حضور در چهل و نهمین دوره آزمون دستیاری تخصصی در این حوزه امتحانی ثبت نام نمودند، از این تعداد 103 داوطلب خانم و 61 نفر آقا می باشد.
به گزارش وبدا؛ دکتر ارسلان خالدی فر، در حاشیه بازدید از روند برگزاری این آزمون افزود: در این رقابت 139 داوطلب حضور داشتند .
وی تصریح کرد: این آزمون از ساعت 9 صبح به مدت 4 ساعت با حضور نماینده سنجش پزشکی و نماینده حراست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آقایان دکتر احسان دوست و دکتر محبی در محل سالن ورزشی شهید علم الهدی مجتمع رحمتیه برگزار شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: چهل و نهمین دوره آزمون دستیاری تخصصی پزشکی روز پنج شنبه در سراسر کشور با رقابت 12 هزار و 725 داوطلب برگزار شد.
وی یادآور شد، در این دوره از آزمون دستیاری به منظور استفاده از تمام ظرفیت ها و با تاکید وزیر بهداشت، داوطلبان بجای 10 انتخاب رشته، امکان انتخاب 100 رشته را دارند.
دکتر خالدی فر در ادامه در خصوص زمان اعلام نتایج این آزمون اظهار داشت: نتایج بصورت سراسری متعاقبا اعلام می شود.