۱۴۰۳/۲/۶
1401/02/26
عناوین روزهای هفته روابط‌عمومی سال 1401 اعلام شد

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به نامگذاری 25 لغایت 31 اردیبهشت ماه بعنوان هفته روابط عمومی، از اعلام عناوین روز شمار این هفته خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: 25 اردیبهشت مصادف با نخستین روز از هفته روابط عمومی با عنوان "روابط‌عمومی؛ حکمرانی خوب، مشارکت کارآمد" و 26 اردیبهشت ماه با عنوان " روابط‌عمومی؛ اخلاق‌مداری، اعتماد اجتماعی" نامگذاری شده است.
وی تصریح کرد: برای سومین روز از هفته روابط عمومی نیز عنوان " روابط‌عمومی؛ کنشگری، مسئولیت اجتماعی" انتخاب شده است.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: "روابط‌عمومی؛ دیپلماسی عمومی، انگاره ملی" و "روابط‌عمومی؛ کرامت انسانی، همدلی اجتماعی" عناوین روز های 28 و 29 اردیبهشت ماه 1401 می باشد.
درخشان افزود: عناوین روزهای جمعه و شنبه 30 و 31 اردیبهشت ماه شامل: "روابط‌عمومی؛ امیدآفرینی، آینده بهتر" و "روابط‌عمومی؛ تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین" می باشد.