۱۴۰۳/۲/۱
1401/03/04
روزشمار هفته ملی بدون دخانیات اعلام شد

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به فرا رسیدن هفته ملی بدون دخانیات(چهارم لغایت دهم خردادماه) به تشریح عناوین روز شمار این هفته پرداخت.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: "دخانیات، تهدیدی برای سلامت محیط زیست ما" بعنوان شعار این هفته انتخاب شده است.
وی گفت: چهارشنبه 4 خرداد 1401 با عنوان؛ "فردایی سالم‌تر با توسعه شهرها و روستاهای بدون دخانیات" و پنج شنبه 5 خرداد 1401با عنوان؛ "توسعه کشت توتون، تهدیدی بر امنیت مواد غذایی و محیط زیست" نامگذاری شده است.
وی تصریح کرد: برای جمعه 6 خرداد و شنبه 7 خرداد 1401 نیز به ترتیب عناوین " تبلیغ، فروش، مصرف و قاچاق دخانیات، تهدیدی بر سلامت جامعه " و "افزایش مالیات بر محصولات دخانی، ضامن تامین سلامت عمومی و محیط زیست" انتخاب شده است.
وی" مشارکت سازمان های مردم نهاد در کنترل و مبارزه ملی با دخانیات" و "پیشگیری از مصرف دخانیات با فرهنگ سازی و آموزش سلامت جامعه با اولویت دانش آموزان و دانشجویان " را به ترتیب عناوین روز های یکشنبه و دوشنبه 8 و 9 خرداد خرداد 1401 برشمرد.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در پایان عنوان انتخابی روز سه شنبه 10 خرداد 1401 را "دخانیات، تهدیدی برای سلامت و محیط زیست ما" اعلام کرد.