۱۴۰۳/۲/۶
1401/03/11
برگزاری آیین تجلیل از فعالان و برگزیدگان عرصه سلامت شهرستان شهرکرد
وبدا؛ مدیرروابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: به پاس قدردانی از تلاش های شبانه روزی طی دو سال اخیر در نبرد با کرونا، آیین تجلیل از فعالان و برگزیدگان عرصه سلامت شهرستان شهرکرد برگزار گردید.
به گزارش وبدا، سید علی درخشان اظهار داشت: این آیین با حضور فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی روز سه‌شنبه 10 خردادماه 1401 در سالن همایش های اموزش و پرورش شهرستان شهرکرد برگزار شد.
وی افزود: در این آیین از تلاش های شبانه روزی 20 نفر از فعالان عرصه سلامت در زمان مقابله با ویروس کرونا در شهرستان شهرکرد با اهدای لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.
رییس مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد در این آیین با ارایه گزارش از عملکرد سال های نبرد با کرونا گفت: در این مدت با مشارکت سایر ارگان ها برای تامین مکان مورد نیاز جهت برپایی پایگاه واکسیناسیون، 8 مرکز واکسیناسیون علیه کووید19 در سطح شهرستان دایر شد.
دکتر رجبی اضافه کرد: تاکنون بیش از 555 هزار دُز واکسن به گروه های هدف بالای 5 سال در شهرستان شهرکرد تزریق شده است.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع کرونا تا کنون بیش از 170 هزار نمونه از افراد مشکوک به بیماری اخذ گردید.
دکتر رجبی ادامه داد: همچنین طی دو سال اخیر 45 نشست ستاد کرونا به ریاست فرماندار شهرستان در جهت سیاست گذاری و برنامه ریزی در شرایط متفاوت کرونایی برگزار شد.
وی در پایان از کلیه دستگاه های اجرایی که در دوران کرونا یاری گر بخش بهداشت و درمان و سلامت جامعه بودند، قدردانی کرد.