۱۴۰۳/۱/۱۰
1401/03/12
تسلیت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) و قیام 15 خرداد

وبدا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری در پیامی فرا رسیدن سالگرد رحلت جانسوز معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و شهادت رهروان ایشان در فاجعه قیام خونین 15 خرداد 1342 را به مردم شریف استان، به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه تسلیت و تعزیت عرض نمود.
به گزارش وبدا؛ در متن پیام دکتر ارسلان خالدی فر آمده است، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب اسلامی به مناسبت 14 خرداد ماه، سالروز رحلت جانگداز آن پیشوای بزرگ، سالروز قیام 15 خرداد ماه را نیز گرامی داشته و امیدواریم بتوانیم در جهت ادامه دادن راه متعالی و والای امام راحل و شهدای این انقلاب و در راستای تحقق اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی، امام راحل( قدس سره)، منویات مقام معظم رهبری و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام برداریم.
وی در بخشی از این پیام، از پانزدهم خرداد بعنوان یک جنبش ماندگار و البته سرنوشت ساز در تاریخ معاصر ایران یاد کرده و آورده است، قیام پانزده خرداد 1342، یک حرکت ‏سیاسی، اجتماعی و فکری ، فرهنگی منحصر به فرد بود که نقطه عطفی در سیر تحولات سیاسی، اجتماعی ایران پدید آورد و سمت و سوی مذهبی به آن بخشید.
وی در ادامه با بیان اینکه، قیام پانزده خرداد اگرچه توسط رژیم سرکوب شد، اما تاثیرات بلند مدت خود را بر روند سیاسی و اجتماعی ایران باقی گذاشت، افشای چهره منافقانه و ریاکارانه شاه و روشن شدن ماهیت رژیم وی برای مردم و بی‏ اعتبار شدن شرق و غرب، به دلیل موضع گیریهای منفی آمریکا و شوروی در مقابل این قیام را از نتایج و پیامدهای آن برشمرد.
دکتر خالدی فر در پایان، توفیق همه خدمتگزاران به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از درگاه ایزد منان مسئلت نموده است.