۱۴۰۳/۵/۶
1401/03/17
برپایی میز ارتباطات مردمی در آستانه سفر ریاست جمهوری به استان چهارمحال و بختیاری

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گفت: در آستانه سفر ریاست محترم جمهوری به استان چهارمحال و بختیاری میز ارتباطات مردمی در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برپا شد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: در آستانه سفر رییس جمهور و هیات دولت از جمله وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  به استان، میز ارتباطات مردمی در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد راه اندازی شد.
وی تصریح کرد: میز ارتباطات مردمی در این دانشگاه با حضور دکتر عباس عبادی معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به متقاضیان خدمت ارائه می نماید.
درخشان در ادامه یادآور شد، میز ارتباطات مردمی به مدت 2 روز کاری در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 18 و 19 خرداد ماه 1401 از ساعت 8 الی 18 عصر در محل ستاد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد واقع در بلوار آیت ا... کاشانی شهرکرد فعالیت خواهد کرد.