۱۴۰۳/۲/۱۴
1401/03/28
ارائه بیش از 31 هزار خدمت سازمان بسیج جامعه پزشکی چهارمحال و بختیاری در راستای کنگره ملی ده هزار شهید جامعه عشایری کشور

وبدا؛ مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان چهارمحال و بختیاری از ارائه 31 هزار و 492 خدمت در راستای کنگره ملی ده هزار شهید جامعه عشایری کشور در سه ماهه اول سال 1401 در این استان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سرهنگ کاظم کبیری افزود: با اعزام 79 تیم شامل: 26 تیم بهداشتی درمانی ، 41 تیم دندانپزشکی و 12 تیم تخصصی، 15 هزار و 533 نفر از مردم مناطق کمتر برخوردار و صعب العبور استان از خدمات این تیم ها بهره مند شدند.
وی تصریح کرد : همچنین 47 تیم شامل: 45 بهداشتی و درمانی و دوتیم دندانپزشکی با برپایی ایستگاه سلامت به مناسبت های مختلف در میعاد گاه های نماز جمعه سراسر استان به 15 هزار و 959 نفر خدمات ارائه نمودند.
سرهنگ کبیری گفت: این تیم ها علاوه بر ارائه خدمات درمانی توسط پزشکان متخصص، توزیع داروی رایگان ، ارائه خدمات مشاوره روانشناسی توسط کارشناسان سلامت روان ، ارائه خدمات مامایی ، ارائه خدمات مشاوره تغذیه ، ارائه آموزش های فرهنگی و توزیع بسته های بهداشتی نیز انجام داده اند.
گفتنی است، کنگره ملی ده هزار شهید جامعه عشایری کشور با شعار «ده هزار شهید _ده هزار خدمت » به میزبانی چهارمحال و بختیاری در خردادماه 1401 برگزار می شود.