۱۴۰۳/۲/۴
1401/04/03
دومین جلسه قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علم پزشکی شهرکرد و مسئول کمیته اطلاع رسانی قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت از تشکیل دومین جلسه این قرارگاه به ریاست سرپرست دانشگاه خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: این جلسه در نخستین روز از تیرماه جاری در محل دفتر جلسات حوزه ریاست دانشگاه با حضور مسئولین کمیته های مربوطه برگزار شد.
به گفته وی، در این جلسه ضمن ارائه گزارش اقدامات انجام شده، پیشنهادات و مشکلات در راستای اجرایی سازی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در زیر کمیته تخصصی مطرح گردید.
درخشان در ادامه از تاکید دکتر خالدی فر بر ضرورت تشکیل و حضور منظم مسئولین کمیته ها در جلسات قرارگاه و اجرایی نمودن تصمیمات اتخاذ شده در این جلسات خبر داد و افزود: تعیین محل های مد نظر از سوی هر کمیته برای دیوار نویسی و درج شعار و پیام های مرتبط با موضوع سلامت و جوانی جمعیت از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
وی تصریح کرد: همچنین در این جلسه بر ضرورت اطلاع رسانی و ارائه مباحث آموزشی با استفاده از ظرفیت رسانه های جمعی، صدا و سیما، مطبوعات و جراید و بکارگیری فضای مجازی تاکید شد.