۱۴۰۳/۲/۶
1401/04/03
تسلیت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت شهدای هفتم تیرماه
وبدا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری ضمن گرامیداشت هفته قوه قضاییه، فرا رسیدن سالروز شهادت شهدای هفتم تیرماه را تسلیت گفت.
به گزارش وبدا؛ دکتر ارسلان خالدی فر ضمن تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت ایت الله شهید بهشتی و 72 تن از یاران مظلوم ایشان، هفته قوه قضائیه(یکم لغایت هفتم تیرماه ) را به کارکنان این عرصه تبریک گفت.
وی تصریح کرد: دکتر شهید بهشتی و یارانشان با نثار خون پاکشان ، اسلام و انقلاب اسلامی را بیمه کردند و پایه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مستحکم و با شهادت شان مسیر روشنی فرا روی دوستداران و شیفتگان انقلاب اسلامی گشودند.
وی در ادامه با بیان اینکه این فاجعۀ غمناک و شهادتهای پی درپی‌‎ ‌‏به پیروزی اسلام انقلابی سرعت بخشید اظهار داشت: بدون شک یاد و خاطره شهدا تا همیشه در اذهان باقی خواهد ماند و نامشان جاودان خواهد ماند.
دکتر خالدی فر اضافه کرد: هفته قوه قضائیه و گرامیداشت حادثه هفتم تیر فرصت مغتنمی برای به نمایش گذاشتن دستاوردهای انقلاب، تکریم مقام شهیدان بزرگوار انقلاب اسلامی و محکوم کردن توطئه‌های استکبار جهانی علیه مردم انقلابی و آگاه ایران اسلامی است.
وی، در پایان برای تمامی خدمتگزاران به نظام مقدس جمهوری اسلامی از درگاه خداوند منان سعادت و توفیق روز افزون مسئلت نمود.