۱۴۰۳/۲/۱۹
1401/04/30
اعزام تیم های آموزشی، بهداشتی و درمانی عمومی و تخصصی بسیج جامعه پزشکی استان به مناطق سخت گذر شهرستان کوهرنگ وبدا؛ مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی چهارمحال و بختیاری از اعزام تیم های آموزشی، بهداشتی و درمانی عمومی و تخصصی این سازمان به مناطق صعب العبور شهرستان کوهرنگ خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سرهنگ کاظم کبیری افزود: ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به مناسبت عید غدیر و دهه امامت و ولایت به مردم منطقه موگویی روستای های صالح کوتاه و عشایر همجوار، ،زرک ،چین و خویه با همکاری مجمع خیرین سلامت استان در بیست و نهمین روز از تیر ماه انجام شد.
وی تصریح کرد:  این خدمات تخصصی شامل 32 مورد جراحی سرپایی و ختنه، 80 مورد جراحی و کشیدن دندان، 120 مورد ویزیت دندانپزشکی و 15 مورد ویزیت روانپزشک، 60 مورد متخصص داخلی، 18 مورد مامایی و زنان، 74 مورد  اطفال و 55 مورد پزشک عمومی است.
وی در ادامه به ارائه 133 مورد خدمات دارویی رایگان طی این اعزام اشاره داشت و افزود: خوشبختانه حضور تیم های پزشکی تخصصی با استقبال خوب مردم منطقه روبه رو شد.