مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۱۱/۲۰
1401/07/27
همچنان رعایت دستورالعمل های بهداشتی موثرترین راه پیشگیری از انتشار ویروس سرماخوردگی، آنفلوآنزا و کرونا است

وبدا؛ سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: با اشاره به شناسایی چندین بیمار مبتلا به آنفلوآنزا در استان، تداوم روز های کرونایی و شیوع سرماخوردگی با سرد شدن هوا نسبت به خطرات احتمالی و شروع روند افزایشی این بیماری ها در استان هشدار داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر علی احمدی افزود: همچنان رعایت دستورالعمل های بهداشتی و بخصوص شستشوی دستها را موثرترین راه پیشگیری از انتشار ویروس سرماخوردگی، آنفلوآنزا و کرونا بشمار می رود.
وی با بیان اینکه، طی ماههای اخیر 93 بیمار مشکوک به ویروس آنفلوآنزا به مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستانهای استان مراجعه داشته اند افزود: از این تعداد نتایج تست32 بیمار مثبت اعلام شد.
دکتر احمدی در ادامه یادآور شد، ویروس آنفلوآنزا انواع خاصی دارد و به سه دسته خفیف، متوسط و شدید تقسیم‌بندی می‌شود که تاکنون بیماران که در استان شناسایی شدند شدت بیماری آنها از نوع خفیف و متوسط بوده است و مورد مرگی گزارش نشد.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری در خصوص تفاوت های سرماخوردگی، آنفلوآنزا و کرونا اظهار داشت: سرماخوردگی با گلودرد آغاز و پس از چند روز بینی را هم درگیر می‌کند که در کودکان ممکنه با تب همراه شود اما در معمولا در بزرگسالان با تب همراه نیست و بهبودی آن تقریبا یک هفته طول می‌کشد.
دکتر احمدی اضافه کرد: این در حالی است که ویروس آنفلوآنزا دارای علائم شدیدتری نسبت به سرماخوردگی بوده و با خستگی، ضعف عضلانی و گاها اسهال و استفراغ همراه است و بهبود آن تا چند هفته به طول می‌انجامد.
وی گفت: مبتلایان به کرونا نه تنها علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا را دارند بلکه دچار کوفتگی بدن، بی‌حالی، تب، سردرد و از بین رفتن حس بویایی نیز می‌شوند. افتراق این سه بیماری بصورت ازمایشگاهی و با دادن تست امکان پذیر است.
دکتر احمدی افزود تا کنون حدود 4223 دوز واکسن آنفلوآنزا در استان توزیع شده که حدود 1370 دوز انها تزریق و بقیه در انتظار مراجعه گروههای هدف است. وی افزود: برای تشخیص هر یک از این بیماری‌ها علاوه‌بر توجه به علائم بالینی، باید تست سوآپ حلق داد.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری در ادامه روند شیوع کرونا در استان را کاهشی اعلام کرد و گفت: این روند کاهشی شکننده است و با شروع فصل سرما و کاهش رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی احتمال افزایشی شدن آن وجود دارد. و باید مراقبت نمود تا کواپیدمی یا اپیدمی همزمان انفلوانزا و کرونا ایجاد نشود. بنابراین رعایت بهداشت فردی و ماسک زدن و رعایت فاصله و جداسازی در صورت داشتن بیماری برای قطع زنجیره انتقال بیماری الزامی است.
تعداد بازدید:
413
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:2 تعداد کل امتیازها:3
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal