۱۴۰۳/۲/۵
1401/08/15
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کیار منصوب شد

وبدا؛ با ابلاغ حکمی از سوی سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری هاشم حمزه به سمت سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کیار منصوب شد.
به گزارش وبدا؛ در متن این حکم انتصاب خطاب به حمزه آمده است؛ خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی و بخصوص در حوزه بهداشت افتخاری است بس بزرگ که باید شکرگزار این توفیق باشیم. با عنایت به تعهد، تخصص و پشتکار شما، به موجب این ابلاغ جنابعالی با حفظ پست سازمانی به سمت "سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کیار" منصوب می شوید. امید است با استفاده از ظرفیت‌های قابل توجه آن شبکه، بکارگیری خرد جمعی و جلب مشارکت پزشکان ارجمند و کارکنان خدوم آن شبکه، ضمن بهره‌‍مندی از روش‌های نوین مدیریت، رعایت مقررات، عدالت و تقوی الهی در جهت ارائه خدمات مطلوب و تحقق اهداف موفق و موید باشید.
در ادامه از سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کیار خواسته شده است، ضمن توجه هرچه بیشتر به بهبود و ارتقاء شاخص های بهداشتی شهرستان، پیاده سازی، پایش و ارزشیابی برنامه عملیاتی شبکه و توجه به برنامه استراتژیک 1404 استان و اسناد بالادستی و ابلاغی وزارت متبوع بر روند اجرای طرح عدالت و تعالی نظام سلامت ( اجرای راهبردهای بیست گانه حوزه بهداشت و بخصوص برنامه های پزشکی خانواده، برنامه تامین و ارتقاء مراقبتهای اولیه سلامتی در قالب گسترش و تقویت شبکه بهداشتی و درمانی، نسخه نویسی الکترونیک و تکمیل پرونده الکترونیک سلامت، نظام ارجاع و توانمندسازی کارکنان و به ویژه بهورزان عزیز) نظارت کامل داشته باشد.
تقویت و نظارت کامل بر بازدیدهای کارشناسی از مراکز و خانه های بهداشتی تابعه و انجام منظم بازدید مدیران و توجه به پایش (پرسشگری، آموزش، یاریگری و شناخت) واقعی خدمات در نظام شبکه و بخصوص واحدهای محیطی و رفع نواقص، تلاش در جهت افزایش میزان رضایتمندی بیماران و ارباب رجوع و ارتقای کیفیت فرایندها و خدمات بهداشتی درمانی در سطح شهرستان، برنامه ریزی مناسب جهت افزایش میزان رضایتمندی پرسنل و توجه به مشکلات آنان و تلاش برای جذب و افزایش ماندگاری پزشکان و بررسی راهکارها کاهش هزینه های غیر ضروری، اصلاح الگوی مصرف، صرفه جویی و مدیریت منابع و تشکیل کمیته های کارشناسی در این خصوص از دیگر نکاتی است که جهت مبنا قرار گرفتن در برنامه ریزی ها به حمزه یادآوری شده است.
همچنین از وی خواسته شده است، ضمن تعامل، جلب همکاری درون و برون بخشی مناسب با ادارات و سازمانهای شهرستان و مرکز بهداشت استان و سایر حوزه های دانشگاه، جلب و جذب سمن ها و خیرین سلامت و افزایش مشارکت های اجتماعی، مردم و مسئولین و افزایش مسئولیت پذیری و پاسخگویی اجتماعی و اخلاق حرفه ای و افزایش سواد سلامت مردم و تلاش جهت ارتقای کمی و کیفی هسته های جمعیت باور و جمعیت یاور و توجه به برنامه های اولویت دار مانند جوانی جمعیت، پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر و سایر فعالیت ها در برنامه استراتژیک ابلاغی، سلسله مراتب اداری و اجرای تمامی موارد ابلاغی از سوی معاونتهای دانشگاه با هماهنگی این معاونت رعایت نماید.
در پایان ابراز امیدواری شده است، این مجموعه در دوره مسئولیت سرپرست جدید شبکه از رشد و بالندگی بیش از پیش برخوردار شده و شاخص های عمومی و اختصاصی آن و همچنین جایگاه شبکه در میان واحدهای متناظر و سایر شهرستان ها ارتقاء یابد و در راستای اهداف و سیاستهای نظام سلامت گام بردارد.