۱۴۰۳/۱/۳۱
1401/08/16
سرپرست حراست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرکرد منصوب شد

وبدا؛ با ابلاغ حکمی از سوی ریاست مرکز حراست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علیرضا بدری به سمت سرپرست حراست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرکرد منصوب شد.
به گزارش وبدا؛ در متن این حکم انتصاب خطاب به بدری آمده است؛ با توجه به پیشنهاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و موافقت این مرکز به موجب این ابلاغ جنابعالی به عنوان سرپرست حراست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرکرد منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند سبحان و عنایت حضرت ولی عصر(عج) در راستای نیل به اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برداشته و احترام به شأن و کرامت والای انسان ها ، رعایت ضوابط و مقررات اداری، اصول اسلامی و دفاع از ارزش ها را سر لوحه کار خود قرار دهید.
در ادامه اظهار امیدواری شده است، سرپرست حراست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با حرکت بر مدار شرع ، قانون و اخلاق و بهره گیری از کلیه ظرفیت ها و توانایی های موجود در جهت صیانت از سرمایه های مادی و معنوی نظام از هیچ کوششی دریغ ننموده و در پرتو الطاف بی بدیل الهی در راستای انجام وظایف محوله موفق و موید باشد.