۱۴۰۳/۲/۶
1401/09/03
سامانه ثبت آنلاین بیماران قلبی و عروقی کشور در مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) شهرکرد راه اندازی شد

وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از بهره برداری از سامانه ثبت آنلاین بیماران قلبی و عروقی کشور در مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) شهرکرد خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر ارسلان خالدی فر افزود: این سامانه همزمان با چهارمین روز از هفته بسیج ، روز چهارشنبه مورخ دوم آذرماه 1401 در دانشگاه علوم پزشکی استان به بهره برداری رسید.
به گفته وی، ریجستری قلب شامل: ثبت اطلاعات بیماران قلبی است که استفاده از این فناوری باعث ثبت یک پارچه اطلاعات بیماران بصورت محرمانه و دسترسی آن در سراسر کشور و تسهیل انجام تحقیقات در این زمینه و تصمیم گیری بهتر در خصوص اقدامات پیشگیرانه و درمانی متناسب با وضعیت بیماری های قلبی و عروقی در هر استان و منطقه می شود.
وی تصریح کرد: سامانه ریجستری شامل اطلاعات جامعی از کلیه بیماران قلبی که آنژیوگرافی، آنژیوپلاستی و استمی انجام داده اند می باشد.
به گفته دکتر خالدی فر، با توجه برخورداری مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) شهرکرد از بخش آنژیوگرافی سیستم در این مرکز راه اندازی شده است.