۱۴۰۳/۶/۱۱
1401/09/03
ارتقای سلامت مردم، بهبود کیفیت خدمات و رفع موانع خدمتی
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، از انتخاب شعار «ارتقای سلامت مردم، بهبود کیفیت خدمات و رفع موانع خدمتی» برای هفته پرستار خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: بر مبنای تقویم ملی ایران، 9 آذرماه امسال همزمان با ولادت حضرت زینب (س) روز پرستار است.
وی تصریح کرد: بر این اساس با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان نظام پرستاری، 5 تا 11 آذر به عنوان هفته پرستار تعیین و روزهای این هفته نامگذاری شده است.
درخشان در تشریح عناوین هفته پرستار اظهار داشت: شنبه 1401/09/05 با عنوان: « پرستاری ، بسیج ، جهاد خدمت » نامگذاری شده است.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: برای یک شنبه 1401/09/06 و  دوشنبه 1401/09/07 به ترتیب عناوین« پرستاری جامعه نگر ، پیشکسوتان » و « پرستاری، دانشجو آینده ای» می باشد.
وی اضافه کرد: برای روز سه‌شنبه 1401/09/08 عنوان« پرستاری، رفع موانع خدمتی» و روز چهارشنبه 1401/09/09 نیز عنوان «پرستاری سیره زینبی(س)» انتخاب شده است.
وی، «پرستاری تجدید میثاق با آرمان های امام راحل، رهبری و شهدا » و«پرستاری، بصیرت حرفه ای» را به ترتیب عناوین روزهای پنجشنبه 1401/09/10 و جمعه 1401/09/11 برشمرد.
درخشان در ادامه خاطر نشان کرد: بر این اساس مراسم مختلفی در ایام این هفته به مناسبت هفته پرستار در مرکز استان و در شهرستان های تابعه برگزار می‌شود.