۱۴۰۳/۲/۱۴
1401/10/26
عناوین پیشنهادی هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر1401 اعلام شد

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از اعلام عناوین پیشنهادی هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر 1401 خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: 23 لغایت 29 دیماه 1401 بعنوان هفته بزرگداشت مقام زن نامگذاری و موضوع«زنان و تأثیرگذاری در عرصه های ملی و بین المللی» بعنوان محور اصلی برنامه های این هفته انتخاب شده است.
به گفته وی، برای روز جمعه 23 دیماه 1401 مصادف با روز میلادحضرت زهرا(سلام الله علیها) عنوان : زن، خانواده، الهام بخش و تاثیرگذار و برای روز شنبه 24 دیماه عنوان زیست عفیفانه، مقاوم در برابر مردسالاری غربی انتخاب شده است.
به گفته وی، یکشنبه 25 دیماه با عنوان زن، خودباوری، جهاد علمی وافتخارآفرینی و دوشنبه 26 دیماه 1401 با عنوان زن، هوای تنفس، زندگی بخش، نسل آفرین و مسئولیت پذیر نامگذاری شده است.
درخشان افزود: زن، بالنده، آرامش آفرین، تدبیرگر و خردمند و زن، کرامت انسانی، امنیت و عدالت اجتماعی به ترتیب عناوین روزهای سه شنبه و چهارشنبه بیست هفتم و بیست و هشتم دیماه می باشد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: زن، نشاط اجتماعی ، امید آفرین و سرنوشت ساز عنوان روز پنجشنبه مصادف با آخر روز از هفته بزرگداشت مقام زن می باشد.