۱۴۰۳/۲/۱۴
1401/10/26
«تحقق هوای پاک، حقوق عامه، اراده ملی » شعار روز هوای پاک 1401

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: از سوی سازمان حفاظت محیط زیست «تحقق هوای پاک، حقوق عامه، اراده ملی » بعنوان شعار روز هوای پاک انتخاب شده است.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان با اعلام این خبر افزود: 24 لغایت 30 دیماه بعنوان هفته هوای پاک نامگذاری شده است.
وی تصریح کرد: روز شنبه 24/10/1401 با عنوان «هوای پاک، قانون و دستاوردها» و روز یکشنبه 25/10/1401 با عنوان: «هوای پاک، حمل و نقل عمومی» نامگذاری شده است.
به گفته وی، «هوای پاک، سلامت و بهداشت عمومی» و «هوای پاک، نظام مدیریت سبز شهرداری ها» به ترتیب عناوین روزهای دوشنبه و سه شنبه 26 و 27 دیماه می باشد.
درخشان «هوای پاک، تولید دانش بنیان و اشتغال سبز» و «هوای پاک، مشارکت مردمی و مسئولیت اجتماعی» و «هوای پاک، آموزش، فرهنگ سازی و رسانه» به ترتیب عناوین چهارشنبه تا جمعه 28 لغایت 30 دیماه می باشد.