۱۴۰۳/۲/۱۶
1401/10/27
چهل و هشتمین ماموریت امداد هوایی چهارمحال و بختیاری در سال1401 برای نجات دو کودک انجام شد

وبدا؛ مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و مرکز اورژانس پیش بیمارستانی چهارمحال و بختیاری از پرواز بالگرد اورژانس هوایی این استان برای نجات دو کودک خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر محمود شمسی پور دهکردی در خصوص جزئیات این خبر افزود: حوالی ساعت 8صبح 26دی ماه برای خدمات رسانی دو کودک 3 ماهه و 5ساله که در روستای دهدلی دچار تب بالا شده بودند درخواست خدمات اورژانسی شد.
وی تصریح کرد: باتوجه به صعب‌العبور بودن منطقه سریعا بالگرد اورژانس هوایی جهت نجات جان این دو کودک به پرواز درآمد و پس از انجام اقدامات درمانی مناسب به وسیله ی بالگرد اورژانس استان به مرکز آموزشی درمانی هاجر (س) شهرکرد منتقل شدند.
دکتر شمسی پور با بیان اینکه این عملیات امدادرسانی با تلاش کارشناسان عملیاتی اورژانس هوایی استان با موفقیت انجام شد یادآور شد، این ماموریت چهل و هشتمین ماموریت امداد هوایی در سال1401بود.