۱۴۰۳/۲/۱
1401/11/02
404 مرکز و پایگاه فعال واکسیناسیون کووید 19 در چهارمحال و بختیاری آماده خدمت رسانی به مردم است / اعلام اسامی مراکز و پایگاه های واکسیناسیون کووید 19 استان

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: هم اکنون واکسیناسیون کووید 19 در 404 مرکز و پایگاه بهداشتی فعال استان در حال انجام است.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: به منظور تسهیل دسترسی متقاضیان به مراکز و پایگاه های واکسیناسیون کووید 19 آدرس تمامی این مراکز و پایگاه ها از طریق سایت دانشگاه و کانال های فعال در پیام رسان های بله، ایتا تلگرام و ... به گروه های هدف اطلاع رسانی می شود.
وی تصریح کرد: در شهرستان شهرکرد مراکز شماره 1، 2 ، 3 و 7 شهرکرد، مراکز مهدیه، اشکفتک، چالشتر، مراکز شماره 1 و 2 فرخشهر، مراکز شماره 1 و 2 هفشجان، مراکز شماره 1 و 2 سورشجان ، مراکز شهر کیان، طاقانک، نافچ، هارونی، سودجان، طاقانک، نافچ، دستگرد ، وانان، مرغملک و مرکز تجمیعی پایگاه واکسیناسیون مصلی شهرکرد و تمامی خانه بهداشت و پایگاه های فعال در حال ارائه خدمات واکسیناسیون به گروه های هدف می باشند.
به گفته وی، در شهرستان کیار نیز مراکز شلمزار ، دستنا، ناغان، خراجی، دزک، سرتشنیز، دورک ، دوپلان، جغدان و در شهرستان خانمیرزا مراکز آلونی، جوانمردی، مرادان، تنگ کلوره، ارمند، سونک و باغ بهزاد آماده ارائه خدمات واکسیناسیون کووید 19 به گروه های هدف می باشند.
درخشان اظهار داشت: در شهرستان کوهرنگ نیز مراکز چلگرد، خویه، دهنو، شهریاری، میهه، فریدون آباد ، صمصامی، مورز ، چمن گلی ، دهناش و لبد و در شهرستان سامان ، مراکز دهقان، دکتر بختیار، هوره، شوراب صغیر، مارکده ، چم چنگ و سوادجان در شهرستان اردل ، مراکز شهری و روستای اردل، کاج و دشتک و سرخور، مراکز سرچاه، سرمور، لیرابی ، عزیزآباد، گردپینه، آلیکوه، دهکهنه هلوسعد، چندان شلیل و دورک قنبری بعنوان مراکز فعال واکسیناسیون کووید 19 به گروه های هدف اطلاع رسانی شده است.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: در شهرستان بروجن نیز مراکز منتخب هادی پور، فرادنبه ، سفیددشت، نقنه، قائم، فاطمیه، منتخب گندمان، امام قیس، کنارک، دوراهان، مراکز منتخب بلداجی 1 و 2 ، آورگان، گلوگرد و در شهرستان لردگان مراکز آبزیر، بارز ، برآفتاب میلاس، چله گاه، چنارمحمودی، حاجی آباد، خاردان، دهنومیلاس، سردشت، سرقلعه منج، شاه نجف، شش بهره علیا، شماره 1 و 2 لردگان، شهرک، شهریار ، طرح سپاه، قلعه مدرسه، کلپتری علیا، گوشه، مالخلیفه، منارجان، منج ، منجرمویی و ناغان واکسیناسیون کووید 19 را برای متقاضیان انجام می دهند.
به گفته وی، در شهرستان بن مراکز شماره 1 و 2 بن، وردنجان، بارده، شیخ شبان، حیدری و یانچشمه و در شهرستان فارسان ضمیمه و غیر ضمیمه باباحیدر ، فیل آباد، عیسی آباد، فارسان 1 و 2 و غیر ضمیمه فارسان، گوجان، ده چشمه، کران، پردنجان، غیر ضمیمه پردنجان، چلیچه ، ضمیمه و غیر ضمیمه جونقان آماده ارائه خدمات واکسیناسیون کووید 19 می باشند.

لیست مراکزرا از اینجا ببینید: /DorsaPax/userfiles/Sub2/marakez_19.pdf