۱۴۰۳/۲/۱
1401/11/12
مسئول اجرای طرح سلامت نوروزی سال 1402 منصوب شد
وبدا؛ با ابلاغ حکمی از سوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری،دکتر محمود شمسی پور دهکردی به سمت مسئول اجرای طرح سلامت نوروزی سال 1402 منصوب شد.
به گزارش وبدا؛ در متن این حکم انتصاب خطاب به دکتر شمسی پور آمده است، محترم اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه، با عنایت به لزوم برنامه‌ریزی متمرکز در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ایام نوروزی و به منظور پیشگیری از هرگونه اختلال در ارائه خدمات در این راستا با عنایت به تعهد، تخصص و پشتکار جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان مسئول اجرایی طرح سلامت نوروزی سال 1402 منصوب می‌شوید.
در ادامه از وی خواسته شده است،  برقراری زمینه همکاری بین سازمان های همکار با استفاده از کلیه ظرفیت‌های حوزه بهداشت و درمان استان در امر ارائه خدمات طرح سلامت نوروزی و اجرای دقیق دستورالعمل طرح سلامت نوروزی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی را مبنای برنامه ریزی قرار دهد.
همچنین از مسئول اجرای طرح سلامت نوروزی سال 1402 خواسته شده است، ضمن فعال سازی دبیرخانه طرح سلامت نوروزی در مرکز مدیریت اورژانس پیش بیمارستانی و ستاد حوادث دانشگاه به منظور هماهنگی عملکرد حوزه سلامت، نسبت به مدیریت و سازماندهی خدمات فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی با عنایت به جابجایی مسافران و افزایش تردد در محورهای مواصلاتی استان و اتخاذ تمهیدات ویژه برای دسترسی سریع مددجویان به خدمات فوریت های پزشکی اقدام نماید.
برنامه ریزی و آمادگی حوزه سلامت برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در زمان بروز حوادث و بلایا و ارائه گزارش اقدامات انجام شده در طرح سلامت نوروزی به اینجانب به صورت مستمر و استفاده از توانمندی EOC مستقر در آن مرکزی برای فرماندهی عملیات در حوادث ویژه و همچنین نظارت بر حسن اجرای برنامه ها و گزارش گیری عملکرد واحدهای تابعه دانشگاه و سازمان های همکار و پیگیری رفع مشکلات احتمالی از دیگر مباحثی است که جهت مبنا قرار گرفتن در برنامه ریزی ها به دکتر شمسی پور یاد آوری شده است.