۱۴۰۳/۲/۷
1401/11/17
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی همزمان با میلاد والاترین الگوی شهامت و دیانت در چهارمحال و بختیاری اهدا شد

وبدا؛ مسئول تیم فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: اعضاء بیمار مرگ مغزی مرحومه راضیه اصغریان (پرستارِ) 33 ساله اهلِ دستنا در پانزدهمین روز از بهمن ماه 1401 همزمان با میلاد امام علی (ع)آغاز گر اشاعه عدالت و مردانگی و معرف والاترین الگوی شهامت و دیانت اهدا شد.
به گزارش وبدا؛ دکتر پانته آ رمضان نژاد افزود: اعضای این بیمار مرگ مغزی جهت پیوند به بیماران نیازمند عضو در مرکز آموزشی و درمانی آیت‌ا... کاشانی شهرکرد جداسازی شد.
وی تصریح کرد: مرحومه اصغریان به دنبال عارضه مغزی در هشتمین روز از ماه جاری در بخش مراقبت های ویژه تحت مراقبت قرار گرفت.
به گفته وی، با اعلام رضایت خانواده مرحوم اصغریان ، عمل جداسازی کبد بیمار با حضور تیم پزشکی مجرب استان در مرکز آموزشی درمانی آیت ا... کاشانی شهرکرد انجام شد.