۱۴۰۳/۲/۱۳
1401/11/17
دکتر خالدی فر بعنوان رئیس ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع دانشگاه و دبیر ستاد هماهنگی استان منصوب شد

وبدا؛ با ابلاغ حکمی از سوی دکتر عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرکرد، بعنوان رئیس ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع دانشگاه و دبیر ستاد هماهنگی استان چهارمحال و بختیاری منصوب شد.
به گزارش وبدا؛ در متن این حکم انتصاب خطاب به دکتر ارسلان خالدی فر آمده است، با عنایت به ماموریت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در تامین سلامت آحاد جامعه و با عنایت به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری، برنامه های چهارم ، پنجم و ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور ، سند تحول دولت مردمی، طرح عدالت و تعالی نظام سلامت و در راستای تاکید رئیس جمهور محترم مبنی بر اجرایی شدن برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع و با توجه به دانش، سوابق اجرایی و توانمندی جنابعالی بدین وسیله به عنوان رئیس ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع دانشگاه و دبیر ستاد هماهنگی استان چهارمحال و بختیاری منصوب می‌شوید تا به منظور تسهیل در امور مربوط به استقرار اجرا و توسعه برنامه اقدام نمایید.
همچنین در ادامه یادآوری شده است، در این زمینه کلیه دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور، سازمان بیمه سلامت و تمامی حوزه های تحت پوشش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، ملزم به همکاری و هماهنگی در اجرای این طرح عظیم ملی خواهند بود.