۱۴۰۳/۱/۳۱
1401/12/29
تداوم بازدید از مراکز درمانی در ایام نوروز 1402

وبدا؛ سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: بازدید های نظارتی از مراکز اورژانس بیمارستانی ، بیمارستانها ودرمانگاه های شبانه روزی در استان در ایام نوروز به قوت ادامه دارد.
به گزارش وبدا؛ دکتر محمد رضا خسروی در جلسه وبیناری با روسای بیمارستانهای استان ، از نظارت بر مراکزاورژانس وبیمارستانها ودرمانگاه های شبانه روزی عمومی ، دندانپزشکی و.. در ایام نوروز خبر داد وگفت: کلیه بیمارستانها در ایام نوروز آمادگی لازم را جهت ارائه خدمات مناسب وبا کیفیت، به بیماران ومسافرین نوروزی داشته باشند.
وی بر  تامین تجهیزات وداروهای مورد نیاز بیماران تاکید کرد و افزود: روسای بیمارستانها باید بر حضور پزشکان ، متخصصان وکارکنان نظارت لازم را داشته باشند.
دکتر خسروی در ادامه، با اشاره به لزوم مستند سازی وثبت اقدامات انجام شده برای بیماران در پرونده های پزشکی، بر ثبت دقیق خدمات بیمارستانی و.. تاکید کرد.