۱۴۰۳/۱/۳۱
1402/01/06
سه شهرستان چهارمحال و بختیاری به رنگ قرمز درآمد

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: هم اکنون سه شهرستان استان به لحاظ شیوع بیماری کرونا در وضعیت قرمز قرار گرفته اند.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: شهرستان های بن، شهرکرد و سامان به لحاظ شیوع بیماری کرونا در وضعیت قرمز و شهرستان بروجن در وضعیت نارنجی قرار گرفته است.
به گفته وی، شهرستان های اردل، فارسان، کیار، اردگان و خانمیرزا و کوهرنگ نیز به لحاظ شیوع بیماری کرونا در وضعیت زرد قرار گرفته اند.
درخشان در ادامه با اشاره به انجام دید و بازدید های نوروزی، نسبت به خطر افزایش شیوع بیماری کرونا در صورت غفلت در رعایت پروتکل های بهداشتی هشدار داد.
وی از همشهریان و تمامی مسافران خواست با رعایت پروتکل های بهداشتی از ابتلا و گسترش شیوع بیماری کرونا پیشگیری و در صورت داشتن علایم مشابه سرماخوردگی از حضور در تجمعات و انجام دید و بازدید در ایام نوروز تا بهبودی کامل علایم جداً خودداری نمایند.