۱۴۰۳/۲/۲۸
1402/01/16
درخشش در مسابقه کشوری خاطره‌نویسی«وقایع ماندگار»
وبدا؛ مدیرروابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از درخشش دو نفر از پرسنل این دانشگاه در مسابقه کشوری خاطره‌نویسی«وقایع ماندگار» خبر داد.
به گزارش وبدا، سید علی درخشان در تشریح این خبر اظهار داشت: برندگان مسابقه خاطره‌نویسی«وقایع ماندگار» از سوی دفتر آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منتشر شد.
وی افزود: بر این اساس سید مجید فیاضی بروجنی و علیرضا دهکردی از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد موفق شدند به ترتیب رتبه های اول و سوم را از آن خود کنند.
به گفته وی؛ دفتر آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت وزارت بهداشت به منظور پاسداشت زحمات پرسنل، ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری، انباشت تجارب و ثبت تاریخی «وقایع عمیق و ماندگار»، در ایام دهه مبارک فجر سال گذشته اقدام به برگزاری مسابقه خاطره‌نویسی تحت عنوان «وقایع ماندگار» در پنج محور ویژه همه پرسنل بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کرد.