۱۴۰۳/۵/۶
1402/01/26
6 شهرستان چهارمحال و بختیاری در وضعیت نارنجی کرونا
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: بر اساس جدیدترین رنگ‌بندی به لحاظ شیوع بیماری کرونا، 6 شهرستان در این استان در وضعیت نارنجی قرار گرفتند.
به گزارش وبدا، سید علی درخشان در تشریح این خبر اظهار داشت: به دنبال رعایت شیوه نامه های بهداشتی، رنگ قرمز از نقشه کرونایی استان حذف شد.
وی افزود: هم اکنون 6 شهرستان شهرکرد، بروجن، بن، سامان، اردل و کوهرنگ به لحاظ شیوع بیماری کوویدCOVID-19 در وضعیت نارنجی و پرخطر قرار دارند.
درخشان ادامه داد: در مقایسه با هفته‌ گذشته تعداد شهرستان های های زرد کرونایی در چهارمحال و بختیاری افزایش یافت و در حال حاضر فارسان، کیار، لردگان و خانمیرزا به لحاظ شیوع بیماری کوویدCOVID-19 در وضعیت زرد و نسبتاً پر خطر قرار گرفته‌اند.
وی یادآور شد: همچنان رعایت شیوه نامه های بهداشتی همچون استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و شست و شوی مداوم دست ها، جلوگیری از تجمعات به ویژه در فضای بسته و پرهیز از ملاقات با افراد دارای علایم بیماری ضروری است.