۱۴۰۳/۱/۹
1402/03/01
نقشه کرونایی چهارمحال و بختیاری به رنگ زرد و آبی درآمد
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: هم اکنون 8 شهرستان استان چهارمحال و بختیاری به لحاظ شیوع بیماری کرونا در وضعیت آبی و مابقی در وضعیت زرد قرار دارند.
به گزارش وبدا، سید علی درخشان در تشریح این خبر اظهار داشت: به دنبال رعایت شیوه نامه های بهداشتی، رنگ قرمز و نارنجی از نقشه کرونایی استان حذف شد.
وی افزود: بر اساس آخرین رنگ بندی اعلام شده به لحاظ شیوع گسترش بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری، هم اکنون 8 شهرستان شهرکرد، فارسان، بن، بروجن، خانمیرزا، سامان، کوهرنگ و لردگان در وضعیت آبی و کم خطر قرار گرفتند.
درخشان ادامه داد: مابقی شهرستان ها نیز شامل اردل و کیار به لحاظ شیوع بیماری کوویدCOVID-19 در وضعیت زرد و نسبتا پرخطر قرار دارند.
وی یادآور شد: همچنان رعایت شیوه نامه های بهداشتی مثل استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی، تهویه مناسب هوا، شست و شوی مداوم دست ها، جلوگیری از تجمعات به ویژه در فضای بسته و پرهیز از ملاقات با افراد دارای علایم بیماری ضروری است.