۱۴۰۳/۱/۱۰
1402/03/07
بهره برداری از دستگاه سی تی اسکن بیمارستان اردل

وبدا؛ مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از بهره برداری دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امام رضا(ع) اردل خبر داد.
به گزارش وبدا؛ آیین بهره برداری از دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امام رضا(ع) اردل شنبه 6 خرداد 1402 با حضور استاندار محترم چهارمحال و بختیاری، دکتر خالدی فر رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، معاون توسعه دانشگاه، فرماندار شهرستان اردل، رئیس ، مدیر و پرسنل بیمارستان ، جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی واقشار مختلف مردم برگزار شد.
دکتر محسن آقایی مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری در تشریح این خبر گفت: برای خرید و ایجاد زیرساخت فیزیکی جهت راه اندازی این دستگاه، بالغ بر 120 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی اضافه کرد: با راه اندازی دستگاه سی تی اسکن پیشرفته 16 اسلایس در بیمارستان اردل، دسترسی مردم شهرستان اردل و منطقه از شهرستان کیار برای دریافت این خدمات تسهیل و از ارجاع بیماران به مرکز استان کاسته می شود.
گفتنی است: بیمارستان 32 تختخوابی بیمارستان امام رضا(ع) اردل در 90 کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.