۱۴۰۳/۲/۷
1402/03/07
روز شمار هفته ملی بدون دخانیات اعلام شد
به گزارش وبدا، مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از انتشار روز شمار هفته ملی بدون دخانیات خبر داد و گفت: امسال این هفته با شعار"حفظ سلامت مردم با ممنوعیت جامع تبلیغات دخانیات" از 4 تا 10 خردادماه گرامی داشته می شود.
 سید علی درخشان افزود: اولین روز این هفته پنج شنبه 4 خرداد 1402 با عنوان "کاهش مصرف دخانیات با قوانین حامی سلامت" و دومین روز آن جمعه 5 خرداد ماه 1402 تحت عنوان "نقش آموزه های دین در کاهش مصرف دخانیات" نام گرفته است.
سید علی درخشان تشریح کرد: سومین روز هفته دخانیات شنبه 6 خرداد با عنوان "شناسایی ترفند های صنایع و سوداگران دخانیات برای افزایش مصرف و قاچاق دخانیات" و چهارمین روز آن یکشنبه 7 خرداد با عنوان "هنر و فیلم بدون دخانیات، حامی سلامت جوانان" نامگذاری شده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین پنجمین روز هفته ملی دخانیات دوشنبه 8 خرداد با عنوان "نظام سلامت حامی ترک دخانیات" و ششمین روز سه‌شنبه 9خرداد تحت عنوان "دخانیات تهدید کننده سلامت باروری، نوزاد و جوانی جمعیت" و آخرین روز این هفته چهارشنبه 10 خرداد با عنوان “جایگزینی کشت توتون با محصولات کشاورزی، ضامن امنیت غذایی” گرامیداشته می شود.