۱۴۰۳/۲/۲۹
1402/04/15
تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت عیدسعیدغدیرخم
وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری در پیامی فرا رسیدن عید سعید غدیرخم را به عموم مردم استان تبریک گفت.

به گزارش وبدا؛ در متن پیام دکتر ارسلان خالدی فر آمده است؛ غدیر، عید بندگی و ولایت و عید همسویی با کلام وحی و تبعیت از مقام ولایت و پایداری بر عهد مسلمانان جهان با پیامبر اعظم(ص) می باشد.

در بخشی دیگر از این پیام آمده است؛ غدیر تداوم رسالت محمد(ص) در ولایت علی(ع) است و عید پیمان و میثاق و عهد، عید عدالت و رهبری است.

دکتر خالدی فر در ادامه ضمن گرامیداشت، هفته ولایت و تبریک عید سعیدغدیرخم، سالروز انتخاب سرچشمه علم و حکمت و تجدید میثاق با ولایت و امامت به عموم مسلمین و هم استانیان، به ویژه به همکاران، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان، از خداوند متعال برای همگان موفقیت، سلامت و توفیق روز افزون مسئلت نمود.

وی در پایان نیز از برپا کنندگان جشن بزرگ عیدغدیر و ایده نو در ارائه خدمات بهداشتی، درمانی، آموزشی و فرهنگی اجتماعی موکب باب دار الحکمه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در کنار 200 موکب دیگر واقع در بلوار آیت الله کاشانی شهرکرد تقدیر کرد.