۱۴۰۳/۵/۶
1402/04/24
طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد
وبدا؛ سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید ویژه اعضای هیئت علمی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وبدا، حجت‌الاسلام والمسلمین صفی در تشریح این خبر اظهار داشت: یازدهمین دوره ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد با موضوع "اندیشه سیاسی و مبانی نظری انقلاب اسلامی" برگزار شد.

وی افزود: این دوره با حضور 70 عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و با حضور اساتید دعوت شده از قم حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر رهدار موسس و رییس موسسه مطالعات و تحقیقات اسلامی فتوح و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر نوروزی استاد تمام موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار گردید.

سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: با توجه به استقبال اعضای محترم هیئت علمی این دوره به صورت دو گروه 35 نفره به مدت دو روز 19 و 20 تیر ماه 1402 در سالن اجتماعات سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مجتمع آموزشی پردیس رحمتیه برگزار شد.

حجت‌الاسلام صفی اضافه کرد: مباحث معرفت شناسی و مهارتی همراه با پاسخ به سوالات از مهمترین برنامه های این دوره از ضیافت اندیشه اساتید بود.

وی افزود: دوره ضیافت اندیشه اساتید از جمله طرح های موفقی است که حدود یک دهه در دانشگاه های کشور اجرا می شود.

حجت‌الاسلام صفی خاطرنشان کرد: بیان موضوعات کاربردی در این دوره ها فرصت مناسبی برای ارتقاء مستمر ابعاد مختلف علمی، فرهنگی، مهارتی و بصیرتی استادان در دانشگاه هاست.