مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۴/۲/۲۰
1402/05/21
پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت روز ملی تشکل ها و مشارکت های اجتماعی
وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری در پیامی فرارسیدن 22 مرداد روز ملی تشکل ها و مشارکت های اجتماعی را گرامیداشت.
 
به گزارش وبدا، در پیام دکتر ارسلان خالدی فر آمده است: سازمان ‌های مردم ‌نهاد به عنوان حلقه اتصال دولت و مردم، در راستای حل معضلات جامعه گام بر می دارند. تجربه نشان داده است که سازمان ‌های مردم ‌نهاد و خیرین می‎توانند با ورود به مباحث مختلف اجتماعی ازجمله سلامت اقدامات اثرگذاری در تحقق رویکرد اجتماعی کردن سلامت با پشتوانه ‌های نظری و علمی داشته باشند.چنانکه تا کنون سمن ‌ها وخیرین نیک اندیش به ‌عنوان یاوران دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد نقش موثری در همراهی جهت درمان بیماران وتوانمند سازی خانواده ها وارتقا سلامت داشته و دارند.
 
وی در این پیام می افزاید: در راستای بزرگداشت فعالیت‏‌های داوطلبانه و انسان‏ دوستانه تشکل‏‌ها و سازمان‌‏های مردم نهاد، 22 مرداد را بعنوان روز ملی تشکل‏‌ها و مشارکت‏‌های اجتماعی پاس می‏‌داریم. تا نشانی باشد از لزوم همراهی و همیاری تشکل‌‏های مردمی و دولت به منظور تحقق راستین معنای مشارکت و غنیمت شمردن فرصتی است تا ضمن گرامیداشت این روز، از زحمات و تلاش ارزشمند یکایک نیکوکاران و فعالان نیک اندیش اجتماعی قدردانی شود.
 
دکتر خالدی فر در پایان این روز را به همه فعالان اجتماعی، فعالان تشکل‌های مردم ‌نهاد وخیرین نیک اندیش، فعالان اردوهای جهادی، کانون های سلامت محله و موسسات خیریه حوزه سلامت تبریک گفت وبرای تمامی کسانی که به رسم مکتب انسان ساز اسلام با اندیشه نیک و پراکندن عطر همدلی یاریگر هم نوع خود هستند آرزوی سلامتی و بهروزی نمود.
تعداد بازدید:
508
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:5 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal