۱۴۰۳/۲/۳۱
1402/06/02
اهدای اعضای پسر12 ساله در شهرکرد
وبدا؛ مسئول فراهم آوری عضو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: اعضای بدن پسر12 ساله ای که دچار مرگ مغزی شده بود، با رضایت خانواده وی جداسازی شد.

به گزارش وبدا؛ دکتر پانته آ رمضان نژاد در تشریح این خبر اظهار داشت: بنیامین فرهادی فرزند 12 ساله علی فرهادی، اهل شهر نقنه شهرستان بروجن بر اثر فعالیت زیاد دچار پارگی عروق مغز، خون ریزی مغزی شده بود.

وی افزود: با تایید مرگ مغزی این کودک از سوی پزشکان، خانواده وی با سخاوت و ایثارگری رضایت به اهدای اعضای این بیمار دادند.

رمضان نژاد اضافه کرد: اهدای کبد و کلیه های این بیمار به سه بیمار نیازمند عضو زندگی دوباره می بخشد.

رمضان نژاد ادامه داد: از ابتدای امسال تا کنون 7 خانواده بیماران مرگ مغزی چهارمحال و بختیاری رضایت به اهدای عضو عزیزانشان داده اند که منجر به افزایش طول عمر و کیفیت زندگی حدود 40 نفر شده است.

به گفته وی؛ تا کنون 288 مورد رضایت به اهدای عضو در چهارمحال و بختیاری به ثبت رسیده است.